• Slide image one
  • Slide image two
  • Slide image three

Inschrijven nieuwsbrief
Nieuwsflits

Er zijn weer nieuwe club van 50 leden bekend. Nu jij nog? 

Voorjaarstraining Ledenon 2013

Het lange aftellen is bijna ten einde gekomen. Aanstaande dinsdag tot en met donderdag zal voor het eerst in maanden weer asfalt onder de banden van de R1 te voelen zijn. We gaan naar het zuiden van Frankrijk, naar het circuit de Ledenon om precies te zijn. Als je deze website al wat langer volgt, zul je je misschien nog herinneren dat we in 2010 dit ook al eens hebben gedaan. Helaas troffen we toen een zeer ongebruikelijke en onverwachtse sneeuwbui die in de nacht voor aankomst ca. 80 cm sneeuw liet vallen. Het was dus destijds een lange heen- en terugreis zonder resultaat.

Ledenon

Nu trekken we de stoute schoenen toch maar weer aan en proberen het weer. Het circuit staat namelijk te boek als snel, technisch en met spectaculaire hellingen en afdalingen. En in het zuiden van Frankrijk is het normaal gesproken van aangename temperatuur. Reden genoeg dus om het weer te proberen. Om alvast in de stemming te komen, een onboard filmpje: Dim lights Embed Embed this video on your site En ja, de stijgings- en dalingspercentages gaan tot maximaal 12%. Heftig dus. Helaas voorspellen de weermannen en -vrouwen behoorlijk veel regen voor de dagen dat we er zijn. Dat is jammer, maar het is beter dan sneeuw.

Als het ter plekke mogelijk is, houd ik u gedurende de training via de website op de hoogte. Lukt dat niet, dan volgt een verslag na thuiskomst.