• Slide image one
  • Slide image two
  • Slide image three

Inschrijven nieuwsbrief
Nieuwsflits

Er zijn weer nieuwe club van 50 leden bekend. Nu jij nog? 

2016 begint

Het is even rustig geweest op de site. Daar komt weer verandering in, want 2016 is begonnen. Begin maart gaat het echt weer los op het Spaanse asfalt in Cartagena. Even een geheugensteuntje:

Dim lights Embed Embed this video on your site

Inderdaad, in 2015 ben ik daar ook geweest. Nu voor het eerst in een groot aantal jaren voor de 2e keer op rij naar hetzelfde circuit ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het mag daarom duidelijk zijn dat het in 2015 goed is bevallen daar. Vorig jaar waren 3 van de 4 dagen mooi, dag 4 verregende. Voor 2016 hoop ik natuurlijk op 4 dagen mooi weer ;-) 

In de winter is de Honda waar ik afgelopen seizoen op reed gebleven. De motor heeft z'n onderhoud gehad zodat het seizoen weer fris gestart gaat worden. 

De kalender voor 2016 is ook weer bekend. Hierboven, door op het knopje "Racekalender 2016" te drukken, kun je de data bekijken. Dit jaar worden de races op 3 verschillende circuits gereden. Van de 7 races zijn er 5 op doordeweekse dagen en 2 in het weekend. Ook zijn er 2 evenementen met dubbele dagen. De races worden bij de evenement wel op 1 dag verreden, de andere dag is enkel om te trainen. Dat trainen is niet verplicht, en daarom bekijk ik nog even of ik daar aan mee doe. 2 belangrijke factoren daarvoor zijn: tijd en geld. Van beide moet genoeg aanwezig zijn, begrijpt u? 

En om daar maar direct bij aan te sluiten: denkt u nu: "wat zou het leuk zijn om eens een dag te komen kijken naar zo'n race", of "leuk om met relaties eens naar toe te gaan!", neem dan contact met me op. Wellicht kunnen we elkaar dan helpen!